Σελίδες ΕΙΚΟΝΕΣ

Το νέο απόκτημα της Υ.Π.Α

Το νέο απόκτημα της Υ.Π.Α

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Αριθμ. Πρωτ. : 174/01-04-2011
Προς: ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Υπόψηv Κου Παύλου

Κοιν: - Υπουργό Υποδομών, Μετ/ρών & Δικτύων Κο Δ. Ρέππα
- Υφυπουργό Οικονομικών Κο Φ. Σαχινίδη
- Διοίκηση ΥΠΑ


Αξιότιμε Κύριε Παύλου,



Στις δύσκολες οικονομικά μέρες που περνάμε σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι, ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να πληρωθούμε τα εξαιρέσιμα νυκτερινά και αργίες στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, τα οποία επισημαίνουμε ότι αφορούν δεδουλευμένα του Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2011, εξαιτίας διαδικασιών της Υπηρεσίας σας.

Επειδή δεν κατανοούμε το λόγο αυτής της αδυναμίας του συστήματος και υποπτευόμαστε ότι το να «περνάς» τις πληρωμές όλου του Δημοσίου στο σύστημα, μόνο μία φορά το μήνα και για μία μόνο ημέρα, υποκρύπτει σκοπιμότητα μη πληρωμής από πλευράς του κράτους, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα και ζητάμε να αποκατασταθεί άμεσα αυτή η αδικία.

Ουδεμία διάθεση έχουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στο χώρο των αερομεταφορών, αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα, αλλά θα αναγκαστούμε να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας με οποιονδήποτε δυναμικό τρόπο κρίνουμε. Είναι γνωστό βέβαια ότι οι εν λόγω αμοιβές μας έχουν ήδη υποστεί σοβαρές περικοπές, περικοπές που επέβαλλε ένα σύστημα που είναι έτσι δομημένο ώστε να τιμωρεί τους εργαζόμενους και να ανταμείβει τα «λαμόγια».

Μετά τα παραπάνω δηλώνουμε ότι δεν θα έχουμε ευθύνη για οποιαδήποτε εμπλοκή ή ταλαιπωρία υποστεί το επιβατικό κοινό και ο χώρος κατά τις εορτές του Πάσχα, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα να θέλουμε και εμείς να περάσουμε τις εορτές με αξιοπρέπεια, έστω και σχετική.