Σελίδες ΕΙΚΟΝΕΣ

Το νέο απόκτημα της Υ.Π.Α

Το νέο απόκτημα της Υ.Π.Α

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ

      
ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με αφορμή το απαράδεκτο μέτρο της εφεδρείας, που όχι μόνο δεν εξοικονομεί χρήματα για το Κράτος, αλλά στη περίπτωση της ΥΠΑ είναι η αιτία για το χάσιμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, δηλώνει ότι τη Δευτέρα και από ώρα 07.00΄ έως τη λήξη ωραρίου θα προχωρήσει σε
κατάληψη της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΥΠΑ για την παρεμπόδιση της υπογραφής των πράξεων εφεδρείας.

Η κατάληψη αυτή είναι το έσχατο μέτρο διαμαρτυρίας μας , για αποτελέσματα του καθεστώτος αυτού, που οδηγεί στη διάλυση των αερομεταφορών, το κλείσιμο τουλάχιστον 21 κρατικών αεροδρομίων και τη στέρηση από τη πολύπαθη οικονομία μας εκατομμυρίων ευρώ, όταν από την άλλη «σφάζονται» μισθωτοί και συνταξιούχοι για πολύ λιγότερα. Αποτελέσματα ενός μέτρου που ουδείς σοβαρός οικονομολόγος μπορεί να πείσει με επιχειρήματα για την αποδοτικότητά του και πολύ περισσότερο να εξηγήσει το «κόλλημα που ξένα και ντόπια «κέντρα, παράκεντρα και συμφέροντα» έχουν με την εφαρμογή του.
Δυστυχώς όλα τα παραπάνω συμβαίνουν παρά το γεγονός ότι ο αρμόδιος Υπουργός K. Βορίδης, έχει δηλώσει εξαρχής στα Μ.Μ.Ε. ότι αναγνωρίζει το πραγματικό πρόβλημα που η εφεδρεία δημιουργεί στην ΥΠΑ, το ίδιο δε έχουν αναγνωρίσει και οι συναρμόδιοι Υπουργοί Οικονομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
κατεβάστε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
video