Σελίδες ΕΙΚΟΝΕΣ

Το νέο απόκτημα της Υ.Π.Α

Το νέο απόκτημα της Υ.Π.Α

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Απαράδεκτη κατάσταση στη πληρωμή των εργαζομένων στην ΥΠΑ

Απαράδεκτη κατάσταση στη πληρωμή των εργαζομένων στην ΥΠΑ


Βρισκόμαστε σήμερα στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τα παρακάτω, σχετικά με τη διαδικασία μη πληρωμών στην Υπηρεσία μας, που έχει οδηγήσει όλους του εργαζόμενους στην οικονομική εξαθλίωση :

- Για πρώτη φορά στη ιστορία μας, είμαστε στον μήνα Μάρτιο και όχι μόνο δεν έχουμε πληρωθεί τις έκτακτες αμοιβές του Δεκεμβρίου, αλλά η πρόβλεψη είναι ότι θα καταβληθούν την 13 Απριλίου, και από εκεί και πέρα «βλέπουμε». Άμεση συνέπεια του γεγονότος αυτού είναι ότι μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις περικοπές σε μισθό και δώρα να οδηγούμεθα σε κατάρρευση εμείς και οι οικογένειές μας.

- Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν αρκούσαν τα παραπάνω για να ικανοποιηθεί το μένος των «πολιτικών» εναντίον των Δημοσίων Υπαλλήλων και κυρίως της ΥΠΑ, μας προέκυψε τους τρείς πρώτους μήνες του 2011 και υπερβολική παρακράτηση φόρου, πέρα από τη συνηθισμένη που γίνεται κάθε χρόνο τους δύο πρώτους μήνες του έτους. Παρά τη προσπάθειά μας επί 15 ημέρες να ενημερωθούμε για την τεκμηρίωση αυτής της αδικαιολόγητης παρακράτησης , που είναι περίπου 100- 120 ευρώ το μήνα, δεν έχουμε μπορέσει να καταλάβουμε τι συμβαίνει και μάλιστα σε μία εποχή που όχι μόνο δεν έχουν αυξηθεί οι αποδοχές μας, ώστε να δικαιολογείται αύξηση φόρου, αλλά αντίθετα τα εισοδήματά μας έχουν υποστεί δραματική συρρίκνωση.

Επειδή πλέον δεν αντέχουμε άλλο και θεωρούμε ότι η πιο επιεικής έκφραση είναι ότι «κάτι» δεν πάει καλά, απαιτούμε άμεση επίσημη ενημέρωση για τα παραπάνω καταγγελλόμενα και το σημαντικότερο βέβαια ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ των δεδουλευμένων και σταμάτημα της ληστρικής και αδικαιολόγητης παρακράτησης φόρου, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.