Σελίδες ΕΙΚΟΝΕΣ

Το νέο απόκτημα της Υ.Π.Α

Το νέο απόκτημα της Υ.Π.Α

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Αναστολή κινητοποιήσεων

      
Σας γνωρίζουμε ότι μετά από συνάντηση της ΟΣΥΠΑ με την Διοίκηση της ΥΠΑ και την διαβεβαίωση της ίδιας , αλλά και του Υπουργείου μας, περί δρομολόγησης της καταβολής των δεδουλευμένων νυκτερινών και αργιών, το Δ.Σ. της ΟΣΥΠΑ απεφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων που είχαν αναγγελθεί με το υπ, αρ. 187/12-4-11 Δελτίο Τύπου, με ημερομηνίες έναρξης 27/4/11, 28/4/11 και 29/4/11.
Μετά τα παραπάνω θέλουμε να πιστεύουμε ότι επιτέλους το Υπουργείο Οικονομικών και γενικότερα η Κυβέρνηση, αντελήφθησαν το καθοριστικό ρόλο των ελληνικών αεροδρομίων και της ΥΠΑ και ότι η απρόσκοπτη καταβολή των δεδουλευμένων μας θα επιτρέψει στην Υπηρεσία να ασχοληθεί με το πραγματικό έργο της, που είναι η ανάπτυξη των αερομεταφορών και η εύρυθμη λειτουργία του συστήματος αυτού, που αποτελεί την κυριότερη πύλη εισόδου του αιμοδότη της οικονομίας, του τουρισμού.
Παρά ταύτα παραμένουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει αύριο, σε μία περίοδο όπου «ξένοι φροντίζουν για σένα και το υποτιθέμενο καλό σου».

Επί τη ευκαιρία ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους και καλή Ανάσταση σε αυτή την πολύπαθη χώρα και ειδικότερα στην Υπηρεσία μας.